Referenties

Hoe breng je een boodschap over op een bezoeker of een potentiële klant? Is de boodschap wel duidelijk en boeiend genoeg? Is het mogelijk om met een platte tekst een bezoeker of een consument aan jouw product, dienst of bedrijf te binden? Dat is zeker mogelijk! In de afgelopen jaren heb ik honderden interessante en goed gelezen artikelen geschreven. Mijn opgetogenheid komt terug in mijn tekst en dat enthousiasmeert de lezer. Of het nu een filmrecensie, product review, informatieve tekst of catchy social media tekst is. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van artikelen die ik tot op heden heb geschreven.

Interessante artikelen

13 november 2020
In opdracht van T-Mobile schreef ik een artikel over internet en tv abonnementen voor publicatie op het blog Filmliefhebber.com

© IcoFont (icofont.com)

16 oktober 2020
In opdracht van Den Hertog Dienstverlening schreef ik een uitnodige motivatiebrief van circa 500 woorden.

© IcoFont (icofont.com)

14 september 2020
In opdracht van OnlineUitblinken schreef ik een landingspagina van circa 1000 woorden waarin ik meer informatie geef over de speciale tool die zij hebben ontwikkeld. Om binnen een handomdraai SEO geoptimaliseerde website met duizenden landingspagina’s te creëren.

© IcoFont (icofont.com)

8 september 2020
In opdracht van Sandra Bressers van Bressers Business Consultancy, heb ik haar website geoptimaliseerd en opnieuw vormgegeven. De website was al een geruime tijd niet geüpdatet en had op grafisch gebied ook een flinke opfrisbeurt nodig.

© IcoFont (icofont.com)

8 september 2020
In opdracht van Sandra Bressers van Bressers Business Consultancy, creëerde ik een compleet nieuwe CV die afwijkt van de standaard saaie CV’s die HR-managers dagelijks zien.

8 september 2020
In opdracht van Sandra Bressers van Bressers Business Consultancy, schreef ik 3 nieuwe landingpagina’s voor haar website waarin er meer wordt verteld over haar expertise en diensten.

24 augustus 2020
In opdracht van SalesFunnel Factory schreef ik 2 nieuwe landingspagina’s, 5 zakelijke e-mails en een pagina voor de digitale hand-out om klanten te enthousiasmeren over het inrichten van een effectieve salesfunnel.

20 augustus 2020
In opdracht van het online marketingbureau Blue Lion Online Marketing schreef ik een artikel van circa 900 woorden waarin het belang van investeren in SEO wordt uitgelegd.

© IcoFont (icofont.com)

16 augustus 2020
Voor het lifestyle blog SRSCK.com schreef ik een filmrecensie van de horrorfilm ‘Fantasy Island’. De nieuwe film van Blumhouse Productions die sinds kort te koop en te huur is.

© IcoFont (icofont.com)

4 juli 2020
Voor het lifestyle blog SRSCK.com schreef ik een filmrecensie van de nieuwe bioscoopfilm ‘The Wretched’. Compleet in de tone of voice van het blog over films, reizen en cultuur.

© IcoFont (icofont.com)

1 juni 2020
Voor de podcast Inglorious Rankers creëerde ik een volledige website. Inclusief landingspagina’s, social media integratie en contactformulieren

Interesse?