De diensten van Tekstbureau Paul Hauer

Tekstbureau Paul Hauer kun je inhuren voor het schrijven van goed leesbare en SEO geoptimaliseerde teksten.

Paul Hauer, Creative Content Writer
Paul Hauer

Waar kun je Tekstbureau Paul Hauer voor inhuren?

Heb je goede en SEO geoptimaliseerde teksten voor op je website of in je webshop nodig of moeten er teksten geoptimaliseerd worden? Heb je moeite met het vinden van onderwerpen om over te bloggen of heb je simpelweg de tijd niet om inspirerende blogs te schrijven? Of heb je een andere opdracht waar je een goede tekstschrijver voor nodig hebt? Dan ben je bij Tekstbureau Paul Hauer aan het juiste adres!

SEO webteksten

€ 0,0375 per woord

exclusief btw

Waarom zou je een SEO tekst laten schrijven als je zelf ook het verhaal goed op papier kan zetten? Alleen al om de simpele reden dat het schrijven van een goede SEO tekst enorm veel tijd kost. Door het schrijven uit te besteden houd je meer tijd over om je te concentreren op andere zaken die ook belangrijk zijn om jouw business te laten groeien. 

Wat doen wij?

 • Uitgebreid onderzoek naar het onderwerp en belangrijke zoekwoorden
 • Teksten schrijven en redigeren op basis van jouw feedback
 • Interne en externe links verwerken
 • Teksten opleveren of verwerken in Word, Goole Docs of het CMS

SEO blogs

€ 0,0375 per woord

exclusief btw

Bloggen is ontzettend belangrijk! Als bedrijf kun je met inhoudelijke blogs meer informatie geven, nieuwe klanten werven en je positie in Google verbeteren. Bloggen is wel een tijdrovend proces! Je kunt deze werkzaamheden dan ook het beste uitbesteden, zodat je tijd overhoudt om je te concentreren op andere belangrijke zaken.

Wat doen wij?

 • Onderwerpen verzinnen en uitgebreid onderzoek naar belangrijke keywords
 • Tekst schrijven en redigeren op basis van jouw feedback
 • Interne en externe links verwerken
 • Teksten opleveren of verwerken in Word, Google Docs of het CMS

Optimaliseren

€ 50,- per uur

exclusief btw

Moeten de teksten op jouw website of in jouw webshop geoptimaliseerd worden? Ben je benieuwd of jouw teksten wel SEO geoptimaliseerd zijn of is er inconsistentie in schrijfstijl en ‘Tone of Voice’? Dan is het belangrijk om een professionele tekstschrijver in te huren die jouw teksten nakijkt en optimaliseert.

Wat doen wij?

 • Teksten op de website of in de webshop nakijken
 • Uitgebreide rapportage met advies
 • Teksten redigeren en optimaliseren
 • Aangepaste teksten opleveren of verwerken in Word, Google Docs of het CMS

E-books

€ 0,0375 per woord

exclusief btw

Ben jij ook zoek naar een schrijver die een inspirerend E-book over een bepaald onderwerp kan schrijven? Met een E-book kun je zowel bestaande als nieuwe klanten informeren en enthousiasmeren en jouw business laten groeien terwijl je ook jezelf als autoriteit profileert.

Wat doen wij?

 • Uitgebreid onderzoek naar het onderwerp
 • E-book schrijven en redigeren op basis van jouw feedback
 • E-book opleveren in Word of Google Docs

Let op! Wij verzorgen niet de opmaak van E-books.

Vacatureteksten

€ 0,0375 per woord

exclusief btw

Een goede vacaturetekst zorgt er uiteindelijk voor of een kandidaat besluit om op de openstaande functie te solliciteren. Heb jij moeite om de openstaande vacatures te vullen of heb je uitnodigende vacatureteksten nodig? Huur dan Tekstbureau Paul Hauer in, want wij kunnen met de juiste teksten en ‘Tone of Voice’ sollicitanten voor je werven.

Wat doen wij?

 • Onderzoek naar de functie
 • Vacatureteksten schrijven
 • Teksten redigeren op basis van jouw feedback
 • Vacatureteksten opleveren of verwerken in Word, Google Docs of het CMS

Brochures & flyers

€ 0,0375 per woord

exclusief btw

Heb jij uitnodigende of juist commerciële teksten nodig voor in brochures of in flyers? Met sterke teksten kun je producten of diensten in brochures en flyers aanprijzen en verhoog je de kans dat enthousiaste klanten een product of dienst bij je gaan afnemen.

Wat doen wij?

 • Uitgebreid onderzoek naar een product of dienst
 • Teksten schrijven
 • Teksten redigeren op basis van jouw feedback
 • Teksten opleveren in Word of Google Docs

Let op! Wij verzorgen niet de opmaak van brochures en flyers.

Hulp nodig?

Staat jouw opdracht er niet tussen? Geen probleem. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij bespreken samen de mogelijkheid en wij sturen je vervolgens een voorstel op maat. Zowel voor langdurige als korte opdrachten ben je bij Tekstbureau Paul Hauer van harte welkom!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

FAQ

Wat is het gemiddelde tarief van een tekstschrijver?

Tekstschrijvers zijn er in overvloed en het gemiddelde tarief ligt tussen de € 0,03 en € 0,05 eurocent per woord of er wordt een uurtarief van tussen de € 50,- en € 80,- in rekening gebracht. Tekstbureau Paul Hauer hanteert een gemiddelde prijs, omdat wij voor het tarief ook onderzoek doen naar zowel onderwerpen als belangrijke zoekwoorden en één correctieronde garanderen.

Wat houdt een vrijblijvend gesprek in?

Een vrijblijvend gesprek met Tekstbureau Paul Hauer houdt in dat wij met je in gesprek gaan en alle wensen en eisen inzichtelijk maken. Hier zijn geen kosten aan verbonden! Een gesprek kan telefonisch, via Zoom of Teams of bij jou op locatie plaatsvinden. Tekstbureau Paul Hauer rekent ook geen reiskosten voor een bezoek op locatie.

Wat betekent verwerken in het CMS?

Iedere website draait op een Content Management Systeem. Ook wel het CMS genoemd. WordPress is bijvoorbeeld een veelgebruikt CMS. Met onze kennis en expertise van deze systemen kunnen wij teksten direct in jouw CMS verwerken en zelfs publiceren als je dat wenst. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden!

Hoeveel woorden bevat een blog?

Een goed blog met SEO waarde bevat tussen de 500 en 1000 woorden. Blogs van minder dan 500 woorden worden door zoekmachines, zoals Google als minder relevant gezien en blogs van meer dan 1000 woorden zijn vaak ook niet relevant genoeg voor zowel jouw bezoekers als Google.

Hoeveel woorden bevat een SEO webtekst?

Een goede SEO webtekst voor op een landingspagina bevat tussen de 1000 en 2000 woorden. Afhankelijk van het onderwerp. Landingspagina’s zijn er om zowel klanten te informeren en te enthousiasmeren als om hoger in de zoekresultaten van Google te staan.

Hoeveel woorden bevat een E-book?

Een goed E-book bevat ongeveer 20.000 tot 30.000 woorden. Met een E-book ga je over een bepaald onderwerp, product of dienstverlening de diepte in en er wordt ook gericht hulp geboden en advies gegeven.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Tekstbureau Paul Hauer
Van Herwijnenplantsoen 208
3431VP Nieuwegein

+31(0)648698455
info@paulhauer.nl 

KVK: 80052010
BTW: NL003387491B45
Bank: Knab
IBAN: NL83KNAB0417146523

Openingstijden
Maandag : 9:00-17:00
Dinsdag : 9:00-17:00
Woensdag : 9:00-17:00
Donderdag : 9:00-17:00
Vrijdag : 9:00-17:00
Zaterdag : Gesloten
Zondag : Gesloten

  Maak kennis met onze klanten