Over ons

Met meer dan 20 jaar ervaring in marketing, e-commerce en sales weet ik precies hoe je klanten met een goede tekst kan informeren en enthousiasmeren.

Paul Hauer, Creative Content Writer
Paul Hauer

Het gezicht achter Tekstbureau Paul Hauer

Tekstbureau Paul Hauer is in augustus 2020 opgericht door Paul Hauer. Naast zijn fulltime baan als accountmanager schreef hij ruim 10 jaar lang interessante blogs voor op zijn eigen website en met zijn passie voor schrijven en door zijn langgekoesterde wens om voor zichzelf te werken, heeft hij in 2020 besloten om van zijn hobby zijn werk te maken. Zijn doel is om zowel bedrijven als particulieren te helpen om met sterke teksten voor op websites en in webshops meer klanten te werven en om hun business te laten groeien.

In zijn loopbaan heeft Paul voor verschillende bedrijven gewerkt. Daaronder voor grote organisaties, zoals Media Markt Nederland en Sanoma. Hij heeft uiteenlopende functies uitgevoerd. Van magazijnmedewerker en planner tot aan verkoper en van category manager tot aan online marketeer. Daarom heeft Paul enorm veel kennis van de uitdagingen waar vrijwel ieder bedrijf mee te maken heeft, maar nog belangrijker is zijn kennis over hoe je klanten in beweging kunt krijgen.

De teksten die Paul schrijft zijn inspirerend en uitnodigend. Met als doel om klanten te informeren en te enthousiasmeren. Niet met ingewikkelde teksten die niemand snapt, maar met doeltreffende woorden die klanten triggeren om zaken met jou te doen of om een product of dienst bij jou af te nemen. Uiteraard zijn alle teksten ook SEO geoptimaliseerd. Dat betekent dat je met de teksten van Tekstbureau Paul Hauer jouw posities in zoekmachines zoals Google kunt verbeteren en versterken en dat je met minimale investeringen bezoekers naar je website of webshop kunt trekken. Paul zijn teksten zijn dan ook het beste te omschrijven als SEO vriendelijke teksten die iedereen begrijpt.

Wil je meer weten over Paul Hauer, het gezicht achter Tekstbureau Paul Hauer? Neem dan eens een kijkje op zijn LinkedIn profiel.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Tekstbureau Paul Hauer
Van Herwijnenplantsoen 208
3431VP Nieuwegein

+31(0)648698455
info@paulhauer.nl 

KVK: 80052010
BTW: NL003387491B45
Bank: Knab
IBAN: NL83KNAB0417146523

Openingstijden
Maandag : 9:00-17:00
Dinsdag : 9:00-17:00
Woensdag : 9:00-17:00
Donderdag : 9:00-17:00
Vrijdag : 9:00-17:00
Zaterdag : Gesloten
Zondag : Gesloten

    Maak kennis met onze klanten